“We did it! En nu?”

De markt is verzadigd, het product raakt verouderd, de doelgroep is veranderd; tijd voor iets nieuws. Bij de start van je onderneming had je het gouden ei te pakken. Je beschikte over de juiste kennis om dat ene gat in de markt te vullen. Maar wat is de volgende stap? Hoe zet je die groei door en hoe vind je jezelf opnieuw uit?

Ik help organisaties bij het doorontwikkelen van producten en diensten. Allereerst door vragen te stellen en zo te achterhalen waar de kansen, drives en ambities liggen. Ik zeg niet welke kant het op moet, maar laat zien welke kanten het op kan. Zo probeer ik altijd zoveel mogelijk samen met de opdrachtgever de nieuwe route uit te stippelen. We maken optimaal gebruik van jouw authenticiteit en mijn creativiteit. Een reis die de omweg waard is.

Komen we uit op marketing of communicatie, dan treed ik tevens op als adviseur en neem ik desgewenst het opzetten en vormgeven van het project uit handen.